tiistai 1. tammikuuta 2013

Unelmien Istanbul

Istanbulin lentokenttä oli taivaallinen. Helvetisti turkkilaisia.

No sitten perussheisseista sen verran, että yölento Istanbulista Bangkokiin oli aivan perseestä. Saatiin lentokoneen parhaat paikat; istuttiin pariskunnan edessä, joilla oli kummallakin sylissään loistavin keuhkovoimin varustetut pikku enkelit. Äänihuulten avausreenit jatkuivat koko yön ja Jennan takana istuva riiviö pelasi penkkifutista myöskin aamuun asti. Tilaakin oli sen verran rajoitetusti, että Tuomaksella ei ollut toivoakaan hivuttaa istuinta "makuuasentoon".

Silmät killissä ja äässi turtana päästiin onneksi nopeiden muodollisuuksien jälkeen iskemään bangkok cityyn. Hotellihuone (Jennan mielestä ei voida puhua hotellihuoneesta) oli onneksi varattu etukäteen joten etsintähelvettiä ei tarvinut suorittaa. Ensimmäinen päivä meni about näin: bisseä --> unta --> bisseä --> unta --> skitsoilua --> unta ja niin edespäin.

Äsken hommattiin liput yöbussiin koh lantalle joten jatketaan touhuja sieltä. Tähän mennessä lunkeusmittari näyttää 2+, mutta eiköhän rantaa korjaa tämänkin asian. Ja turvat kiinni, kuvia tulee sitten kun niitä on.

Kesäterveisin: Peilfeisiis


2 kommenttia:

  1. Mitens liikkuvaakuvaa? Onko sitä jo saatavilla? Jos ei , niin milloin tulossa?

    VastaaPoista