sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sydän jäi Phuketiin

Syvä pahoittelu päivitysten uupumisesta.

Tosiaan viimeiset pari viikkoa ollaan vietetty melkoisessa limbossa siiderituristiystäviemme tultua samoille kylille parin viikon ördärilomalle. Parivaljakon perimmäinen, pohjimmainen ja syvin idea, eli hedon etsintä, on ollut välillä pelottavan kaukana. Ehkä on parasta aloittaa alusta..

Koh Lanta, tuo lunkeuden ja hedon tyyssija otti HQ:n vastaansa riippumatoilla, hitaalla ajankäynnillä sekä yyber-ystävällisillä ihmisillä. Lantan viikosta voidaan mainita muutama asia: pari ragecocktailia, palanut äässi, hyvää safkaa, lunkia, lunkia ja lunkia. Välillä jopa niin lunkia että hedo-oppilas Jenna alkoi jo haaveilla Phuketin vilinästä. Siitä haaveesta alkoi alamäki.

Pari lauttaa ja oltiin phuketissa. Ihan ensimmäisenä käytiin vetämässä pizzat, ja sen jälkeen otettiin koodi synttäriporukkaan, joka vietti rauhallisempaa lomaa idän lämmössä. Parit leppoisat parvekekännit jackpotia pelatessa. Ei mitään vikaa. Mutta sitten, Patong Beach, Bangla Road. Maanpäällinen helvetti, joka sai Tuomaksen epäilemään kaikkea; olemassaoloa, tarkoitusta, ihmistä. Se oli hirveää. Jopa Jennan sietokyky petti kun teiniprostituoitu kampesi itsensä huippulärveissä baaritiskille tankoon roikkumaan. Aivan vitun kaameeta. Suurin osa ajasta meni hotellihuoneessa ahdistellessa, varsinkin kun Jennalla nousi kuume (liekö järkytyksestä noussut). Apteekista pari vaaleanpunaista pilleriä ja tyttö oli entisensä! Nyt varmaan ihmettelette otsikkoa: Sydän jäi Phuketiin..? Noh, se jäi Otopin ostoskeskukseen ihanan naisen (Jennan ja Tapsan mielestä miehen) luo. Sain suukon ja kaikki! Sitä paitsi voitin hänet jopa naulapelissä, joten sen on pakko olla nainen. Ehkä on parempi etten koskaan saa tietää, vaan muisto jää elämään ihanana <3

No niin, no niin. Näiden seikkailujen jälkeen Hedon etsintää häiritsemään tulivat "pari naisystävää suomesta". Kolonnialistinen taksi niemen toiselle puolelle pelotti osaa matkustajista; paikalliset tiet ja ajotyyli kun eivät olleet kaikille entuudestaan tuttuja. Perusvenausta ja paatilla Koh Taolle. Käytiin ostamassa matkapahoinvointipillereitä seuraaville matkoille, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Kolme naista ja yksi mies- asetelma kahdeksi viikoksi saattaa pistää miehen kuin miehen ruumiin ja sielun koetukselle. Pizzaa, pastaa, perusördäystä, TYTTÖJEN JUTTUJA ja kaameita kankkusia. Vittu nyt tiedän minkälaisia KIERUKOITA on olemassa, vuodot, häpykarvoitus.. KAIKKI! Onneksi Tuomas sai pari vapaapäivää tyttärien lähdettyä sukelluskurssille, ja aikaa jäi myös itsetutkiskelulle ja masturbaatiolle. Ei vais ;) Mutta mikään ei ole ikuista. Sukelluskurssi loppui, ja sitähän juhlistettiin niinkuin huomista ei olisi. Pari suomalaista kurssilta messiin ja meininki sen kuin paheni. En tiedä oliko se testosteroni-tason nousu, vaiko ne lukuisat samsong- bucketit, mutta hauskaa ja sekavaa oli.
Jenna on sukelluksesta innoissaan, ja tästä lähin HQ aikoo viettää mahdollisimman paljon aikaa pinnan alla!

Eilen Tuomas päätti rankaista itseään kävelemällä itsarimäkiä ylös näköalapaikalle. Jenna roikkui mukana ensimmäisen mäen, mutta tunsi olevansa jo synnitön, ja lähti rannalle. Tuomas eteni naureskellen ylös asti ja veti pari bisseä maisemasta sekä paikallisten päiväkänniläisten seurasta nauttien. Alas päästyään, kuula ja hartiat palaneena, Tuomas suuntasi kulkunsa lähimpään katukeittiöön, ja tilasi itselleen virkistävän mangoshaken. Ja taas alkoi alamäki. Double Dragon iski kuin salama. Tuomaksen ylä- ja alapää rupesivat kamppailemaan verisesti siitä, kumpi saa tungettua enemmän ja väkivaltaisemmin sisuskaluja pihalle. Tähän yhdistettynä 38.5 kuume, hirvittävä närästys sekä orastava pukama. Kahdentoista tunnin hirvittävä piina, nestehukka ja hallusinaatiot. Ainoa hyvä puoli tässä oli se, että Tuomaksen ei tarvinut lähteä bailaamaan tyttöjen viimeisen illan kunniaksi.

Tänään tytöt lähtivät kotimatkalle, ja vatsa sekä mieli rauhoittuivat. Huomenna sukeltamaan ja ylihuomenna alkaa matka kohti Kuala Lumpuria. Tuomas on kuullut huhun, että eräs Vaalea kaveri on nähty dorkailemassa jossain päin Indonesiaa! Saas nähdä, josko huhuissa on perää, ja onnistumme löytämään tämän sankarin.

Niistä seikkailuista lisää ensi jaksossa!

Pysy kelkassa

Terv: Tuomas & Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti